O nama

O nama

Pontonplast najbolji izbor

PontonPlast je porodična firma smeštena u Osečini, fokusirana na proizvodnju visokokvalitetnih plastičnih proizvoda. Naša ponuda obuhvata širok spektar plastičnih proizvoda, uključujući plastične septičke jame, plastične kace, plastične rezervoare, plastične pontone i čamce. Kvalitet je naš prioritet!

Tokom proteklih godina, naša ambicija je bila da pružimo najkvalitetniju uslugu našim klijentima kroz izvanredan rad i vrhunske proizvode, istovremeno proširujući našu ponudu i asortiman proizvoda.

Iz godine u godinu, postižemo naš cilj da s našim proizvodima istražujemo nove mogućnosti primene plastičnih konstrukcija. Prateći najnovije trendove u materijalima i njihovoj primeni, uspevamo da olakšamo i doprinesemo napretku različitih proizvodnih procesa, kao i unapređenju kvaliteta života u savremenim uslovima.

Ts image 2
Reference

Od naših pouzdanih klijenata

“ Odlična firma sa odličnim proizvodima! Kupio sam septičku jamu njih, i zaista sam zadovoljan kvalitetom i dugotrajnošću. Toplo preporučujem! ”

Marko Spasojević
Quote icon

“ Prijatno iskustvo saradnje sa PontonPlast-om! Profesionalni i ljubazni zaposleni, a njihove kace su vrhunskog kvaliteta. Svakako ću nastaviti da kupujem od njih u budućnosti. ”

Grujica Andrejević
Quote icon

“ Nedavno sam za nabavio kace za kominu od Pontonplasta. Izuzetno su kvalitetne i izdržljive, a cena je veoma pristupačna. Preporučujem svima koji traže kvalitetne plastične proizvode! ”

Dušan Mandić
Quote icon

“ Odlična usluga i vrhunski kvalitet proizvoda! Bila mi je potrebna septička jama za selo i već posle prvog kontakta s njma sam znao da sam na pravom mestu. ”

Branko Ziriković
Quote icon

“ Imam vikendicu pored jezera, pa sam od PontonPlast-a kupio plastični čamac kako bih mogao da pecam. Sve preporuke! ”

Saša Marić
Quote icon